Search
Close this search box.

Despre noi

DFH Group Mobili | DAVFIRST HOME

Suntem o echipă de profesioniști cu peste 25 de ani de experiență în domeniu. Realizăm mobilier pe comandă, personalizat pe nevoile clienților noștri. Livrăm pentru tine și casa ta mobilier realizat la cel mai înalt nivel de profesionalism și calitate, atât în București, cât și în restul țării.

Serviciile noastre de realizare a mobilierului la comandă sunt ideale pentru cei care doresc să își creeze spațiul perfect, exact cum și-l imaginează. Oferta noastră este diversă, de la mobilă standard pentru bucătărie, mobilier pentru baie, hol, birou, dulapuri pentru living și dormitor, dressing, comode și set de noptiere până la mobilier pentru birouri și spații comerciale, perdele, rulouri sau draperii, de interior sau exterior, riflaje, boiserie, placări cu sitclă vopsită. Alocăm toate resursele necesare pentru a onora cu succes contractele încheiate. 

Fiecare membru al echipei noastre este pasionat de ceea ce face, astfel încât ne străduim să oferim cele mai bune rezultate pentru fiecare client în parte. 

Lucrăm cu atenție la detalii și folosim doar materiale de calitate pentru a ne asigura că produsele noastre sunt durabile și arată impecabil.

De ce să alegi echipa noastră

Am început acest business cu scopul de a oferi servicii și produse premium tuturor clienților noștri, indiferent de locul în care se află. Ne mândrim cu faptul că am livrat mobilier de calitate clienților din întreagă lume și am ajutat la transformarea spațiilor lor așa cum au visat.

Iată câteva din motivele pentru care echipa noastră este potrivită pentru tine.

0 +

Ani de experiență

0 +

Ani de experiență

0 +

livrare locații diferite în toată țara

Măsurare și proiectare eficientă

Vom lua toate măsurătorile necesare (măsurarea înălțimii, lățimii și lungimii spațiului, precum și a oricăror obstacole sau caracteristici unice care ar putea afecta modul în care mobilierul se potrivește) pentru a realiza proiectarea eficientă a mobilierului pe comandă pentru a obține rezultatele scontate.

Atenție sporită la detalii

Suntem foarte atenți și răbdători. Acordăm multă atenție la detalii și planificare minuțioasă pentru a ne asigura că mobilierul se potrivește exact așa cum doriți. Știm că este important să avem în vedere și aspectul estetic al mobilierului și să ne asigurăm că se potrivește cu stilul general al încăperii.

Execuție inteligentă și eficientă

Oferim mobilier personalizat care este gândit să fie atât funcțional, cât și estetic plăcut, în armonie cu designul camerei în care acesta va ajunge.

Design perfect pentru nevoile tale

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a ne adapta nevoilor individuale ale fiecărui client și de a le oferi mobilierul perfect pentru spațiul lor.

Programează o întâlnire cu un consultant DFH Mobili

Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta referitor la proiectul tău și în ce măsură te putem ajuta.

Alege serviciul de care ești interesat