Search
Close this search box.
Previous slide
Next slide

Despre comodele realizate pe comandă

În general, comodele la comandă sunt o opțiune bună pentru cei care doresc să își amenajeze spațiul cu un mobilier personalizat și care au nevoi specifice de depozitare și organizare a hainelor și obiectelor de uz personal.

Un avantaj major al comodelor la comandă este că acestea pot fi realizate exact conform dimensiunilor și nevoilor spațiului disponibil, astfel încât să se potrivească perfect în încăpere.

De asemenea, comodele la comandă pot include diferite elemente de depozitare și organizare, cum ar fi sertare sau poliţe, care pot fi realizate după preferințele fiecărui client.

Contactați-ne pentru mai multe detalii!

*Livrăm comode de înaltă calitate, atât pe teritoriul României, cât și internațional.

*câteva proiecte finalizate

Despre set de noptiere realizate pe comandă

Seturile de noptiere realizate pe comandă sunt, de obicei, mai durabile și mai rezistente decât cele pre-fabricate, deoarece sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și sunt construite de către meșteri calificați.

Realizarea unui set de noptiere pe comandă poate fi un proces minuțios și poate dura câteva săptămâni, dar rezultatul final va fi unul unic și personalizat, care va adaugă un strop de stil camerei dumneavoastră, care la final va merita tot efortul depus.

Dacă doriți să vă personalizați camera de dormit și să aveți un set de noptiere unic, realizat pe comandă, ați ajuns la locul potrivit.

Contactați-ne pentru mai multe informații!

*Livrăm seturi de noptiere de cea mai bună calitate, atât pe teritoriul României, cât și internațional.

*câteva proiecte finalizate

Cum comand?

Procesul de realizare a mobilierului la comandă este simplu: ne expuneți cerințele dumeavoastră, iar noi ne ocupăm de toate celelalte.

Începem cu o consultație, în care discutăm despre designul dorit și ne asigurăm că înțelegem nevoile proiectului dumeavoastră perfect. 

Apoi, vă oferim o estimare de cost și un cronologie pentru următorii pași în vederea finalizării proiectului. 

Dacă termenii noștri vă sunt favorabili, urmează să semnăm contractul și abia apoi să ne apucăm de treabă! 

De îndată ce produsul dumeavoastră este gata, urmează să livrăm și să-l montăm la destinația stabilită în termenii contractuali.

Descoperă și portofoliul nostru.

În portofoliul nostru veți găsi o gamă diversă de produse, precum mobilier realizat pe comandă pentru bucătăriemobilier de baiemobilier de birou, mobilier de hol, seturi de noptierecomodedulapuri sau dressinguriboiserieplacări cu sticlă vopsită sau riflaje,. Toate aceste produse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și sunt finisate impecabil, astfel încât să aducă un plus de stil și confort în spațiul prevăzut.

În portofoliul nostru veți găsi o gamă diversă de produse, precum

Toate aceste produse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și sunt finisate impecabil, astfel încât să aducă un plus de stil și confort în spațiul prevăzut.

TESTIMONIALE

Descoperă mai jos părerile altor clienți, pentru a putea obține o imagine mai clară asupra experiențelor reale cu produsele și serviciile oferite de noi.

Am comandat recent un dressing pe comandă de la DFH Mobili si sunt foarte mulțumit de rezultat. Totul a decurs ușor, conform așteptărilor. Am apreciat faptul ca au fost foarte atenți la detalii, atât la proiectare, cât și la montaj. Super echipă, recomand cu drag!

Doina Branescu Client

Au ieșit super! Noptierele se potrivesc perfect în camera mea și aduc un plus de stil și confort. Recomand DFH Mobili!

Andreea Sitaru Client

În general, am avut o experiență excelență cu acest cei de la DFH Mobili. Am apelat la ei pentru un dulap pentru hol. Au fost prompși și foarte migăloși. Mi-a plăcut f mult că și-au respectat termenele date cu privire la livrare. Eu și soția suntem mulțumiți de cum arată holul acum. E chic și practic. Recomand cu încredere această echipă altor persoane care doresc mobilier personalizat de calitate!

Militaru Adrian Client

Am avut nevoie de mobilă de bucătărie pe comandă, personalizată pentru casuța noastră de la țară. Ne-au întrecut așteptările! Arată senzațional!!! Mulțumim tare mult întregii echipe pentru toata munca depusă și pentru tot efortul de a ne realiza această mobilă. Știm că am fost poate un pic presanți, dar apreciam tare mult că au avut răbdare cu noi și ne-au dat cele mai bune sfaturi pe care le-am fi putut cere! Mai apelăm la voi cu drag!

Stanescu Elena Client

Programează o întâlnire cu un consultant DFH Mobili

Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta referitor la proiectul tău și în ce măsură te putem ajuta.

Alege serviciul de care ești interesat