Search
Close this search box.

Servicii

Serviciile noastre​

Suntem o echipă de profesioniști, producători de mobilă la comandă.

Suntem dedicați în a oferi clienților noștri soluții personalizate pentru orice tip de spațiu. 

Indiferent dacă ai nevoie de mobilier de bucătărie, mobilier de baie, mobilier de birou, mobilier de hol, seturi de noptiere, comode, dulapuri sau dressinguri, fie că ai nevoie de perdele, rulouri sau drapeii de interior sau exterior, boiserie, placări cu sticlă vopsită sau riflaje, noi putem da viață proiectului tău.

Lucrăm cu atenție la detalii și folosim doar materiale de calitate pentru a ne asigura că produsele noastre sunt durabile și arată impecabil.

De asemenea, oferim servicii de montaj profesionist și pentru alte produse achiziționate de la alți furnizori sau producători de mobilă, în cel mai scurt timp posibil.

Mobilă de baie

Oferim clienților noștri soluții unice de mobilier de baie, realizate după preferințele și nevoile fiecărui proiect în parte, indiferent de dimensiunea băii sau aspecte legate de design.

Mobilă de bucătărie standard

Mobila la comandă standard pentru bucătărie este realizată conform unor specificații predefinite, standardizate, astfel încât să poată fi comandată de către orice client.

Mobilier birou

Mobilierul de birou la comandă poate fi proiectat pentru a se potrivi cu tehnologia dumneavoastră., cu suporturi integrate pentru echipamente și cabluri ș.a.

Mobilier hol

Mobilierul de hol realizat pe comandă este opțiuna ideală pentru personalizarea spațiului de la intrare și a-l face să se potrivească stilului tău personal și nevoilor tale.

Dulapuri

Dulapurile la comandă sunt realizate conform specificațiilor și nevoilor individuale ale fiecărui client, realizate din pal sau MDF și poate avea diferite finisaje și culori.

Dressinguri

Dressingurile la comandă sunt spațiile dedicate pentru depozitare și organizare a hainelor și accesoriilor realizate conform specificațiilor și nevoilor individuale.

Comode și set noptiere

Comodele și seturile de noptiere realizate pe comandă sunt piese de mobilier utilizate pentru depozitarea accesoriilor și a altor obiecte de uz personal, pentru cameră, holuri.

Boiserie

Boiseriile realizate pe comandă pot fi utilizate pentru a acoperi pereții sau pentru a crea accente decorative, cum ar fi coloane, jambiere sau cornișe.

Placări cu sticlă vopsită

Placările cu sticlă vopsită realizate pe comandă de către profesioniști adaugă un accent modern și elegant interiorului casei tale, oferindu-i o luminozitate remarcabilă.

Riflaje

Riflajele au un puternic aspect natural și cald, caracteristic lemnului. oferindu-i casei tale notă fresh, modernă și elegantă, foarte plăcută ochiului.

Perdele, rulouri, draperii

Avem o gamă variată de produse de calitate superioară special pentru ferestrele dumneavoastră, precum perdele, rulouri, draperii.

SERVICII MONTAJ PROFESIONIST

Oferim servicii de montaj profesionist, în cel mai scurt timp posibil. Tot ce vrei montat, suni la DFH Mobili și garantat s-a rezolvat!

ETAPE

Indiferent dacă ai nevoie de un dulap mai mare, de o bucătărie modulară pentru a-ți maximiza spațiul, de mobilier personalizat pentru birou sau hol, de un dressing organizat sau de niște comode și seturi de noptiere frumoase, ori de boiserie, placări cu sticlă sau riflaje, noi suntem aici pentru a te ajuta. Mai jos găsești informații cu privire la etapele pe care le poți parcurge împreună cu noi pentru mobila ta personalizată.

01

Măsurătoare

În urma discuției cu tine, vom face măsurătorile necesare pentru proiectul la care dorești să lucrăm împreună. Vom lua în considerare și aspecte practice cum ar fi dimensiunile spațiului disponibil și aspectul decorativ al camerei.

02

Proiectare

Etapa de proiectare a unui mobilier pe comandă este un pas crucial în crearea unui produs final de calitate, corespunzător așteptărilor tuturor părților implicate. Vom realiza schema detaliată a mobilierului, care va include dimensiunile exacte și tipul de materiale care vor fi utilizate.

03

Ofertare

Etapă de ofertare a unui mobilier pe comandă este un pas important în procesul de creare a unui produs final de calitate. În acest stadiu, vă vom oferi un preț pentru mobilierul proiectat, luând în considerare costurile materialelor, manopera și orice alte cheltuieli necesare pentru a finaliza produsul. De asemenea, vom face niște estimări cu privire la termenul de livrare și costurile aferente de montaj și livrare.

04

Semnare contract

Dacă totul decurge conform așteptărilor până la acest punct, putem încheia contractul, în baza căruia ambele părți ajung la o înțelegere clară asupra termenilor și condițiilor proiectului, astfel încât ambele părți să fie protejate și satisfăcute. După ce contractul a fost semnat de ambele părți, procesul de producție poate începe.

05

Livrare

În general, mobilierul va fi transportat de la atelierul de producție la locația finală a clientului, unde va fi asamblat și așezat în locul dorit. În jurul și în mun. București, costul transportului este de 150 de lei. În afara mun. București, vom calcula costul transportului pe km. Orientativ, perioada de livrare este de 3 săptămâni (a se înțelege 15 zile lucrătoare sau 21 de zile calendaristice).

06

Montaj

În general, acestă etapă implică asamblarea tuturor componentelor mobilierului și instalarea lor în locația stabilită în prealabil cu clientul și prevăzută în contract. Vom asigura o bună planificare a montajului, luând în considerare aspecte cum ar fi accesul la locația finală, spațiul disponibil și orice alte detalii logistice importante. Odată ce mobilierul a fost instalat, clientul se poate bucura de un produs final de calitate, creat special pentru nevoile și dorințele sale.

Atenție!

Primele două etape, de măsuratoare și proiectare sunt oferite GRATUIT, doar în cazul în care clientul alege să semneze un contract pentru producția finală a piesei de mobilier.

Cu toate acestea, dacă clientul alege să nu semneze un contract pentru producția finală a mobilierului, măsurarea și proiectarea pot fi oferite contra cost. Acest lucru poate include o taxa fixă sau o rată orară pentru serviciile menționate mai sus.

Descoperă și portofoliul nostru.

În portofoliul nostru veți găsi o gamă diversă de produse, precum mobilier realizat pe comandă pentru bucătăriemobilier de baiemobilier de birou, mobilier de hol, seturi de noptierecomodedulapuri sau dressinguriboiserieplacări cu sticlă vopsită sau riflaje,. Toate aceste produse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și sunt finisate impecabil, astfel încât să aducă un plus de stil și confort în spațiul prevăzut.

TESTIMONIALE

Descoperă mai jos părerile altor clienți, pentru a putea obține o imagine mai clară asupra experiențelor reale cu produsele și serviciile oferite de noi.

Am comandat recent un dressing pe comandă de la DFH Mobili si sunt foarte mulțumit de rezultat. Totul a decurs ușor, conform așteptărilor. Am apreciat faptul ca au fost foarte atenți la detalii, atât la proiectare, cât și la montaj. Super echipă, recomand cu drag!

Doina Branescu Client

Au ieșit super! Noptierele se potrivesc perfect în camera mea și aduc un plus de stil și confort. Recomand DFH Mobili!

Andreea Sitaru Client

În general, am avut o experiență excelență cu acest cei de la DFH Mobili. Am apelat la ei pentru un dulap pentru hol. Au fost prompși și foarte migăloși. Mi-a plăcut f mult că și-au respectat termenele date cu privire la livrare. Eu și soția suntem mulțumiți de cum arată holul acum. E chic și practic. Recomand cu încredere această echipă altor persoane care doresc mobilier personalizat de calitate!

Militaru Adrian Client

Am avut nevoie de mobilă de bucătărie pe comandă, personalizată pentru casuța noastră de la țară. Ne-au întrecut așteptările! Arată senzațional!!! Mulțumim tare mult întregii echipe pentru toata munca depusă și pentru tot efortul de a ne realiza această mobilă. Știm că am fost poate un pic presanți, dar apreciam tare mult că au avut răbdare cu noi și ne-au dat cele mai bune sfaturi pe care le-am fi putut cere! Mai apelăm la voi cu drag!

Stanescu Elena Client

Programează o întâlnire cu un consultant DFH Mobili

Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta referitor la proiectul tău și în ce măsură te putem ajuta.

Alege serviciul de care ești interesat