Search
Close this search box.
Previous slide
Next slide

Despre dulapurile realizate pe comandă

În general, dulapurile la comandă sunt o opțiune bună pentru cei care doresc să își amenajeze spațiul cu un mobilier personalizat și care au nevoi specifice de depozitare și organizare.

Acestea pot include diferite elemente extra dedicate pentru depozitare și organizare, precum rafturi, sertare sau poliţe, care pot fi realizate după preferințele fiecărui client.

Putem crea pentru dumneavoastră dulapul dorit care să se integreze perfect în spațiul disponibil și să răspundă nevoilor de stocare și funcționalitate. 

Contactați-ne pentru multe informații despre opțiunile disponibile pentru dulapurile realizate la comandă!

*Livrăm piese de mobilier de înaltă calitate, atât pe teritoriul României, cât și internațional.

*câteva proiecte finalizate

Cum comand?

Procesul de realizare a mobilierului la comandă este simplu: ne expuneți cerințele dumeavoastră, iar noi ne ocupăm de toate celelalte.

Începem cu o consultație, în care discutăm despre designul dorit și ne asigurăm că înțelegem nevoile proiectului dumeavoastră perfect. 

Apoi, vă oferim o estimare de cost și un cronologie pentru următorii pași în vederea finalizării proiectului. 

Dacă termenii noștri vă sunt favorabili, urmează să semnăm contractul și abia apoi să ne apucăm de treabă! 

De îndată ce produsul dumeavoastră este gata, urmează să livrăm și să-l montăm la destinația stabilită în termenii contractuali.

Descoperă și portofoliul nostru.

În portofoliul nostru veți găsi o gamă diversă de produse, precum mobilier realizat pe comandă pentru bucătăriemobilier de baiemobilier de birou, mobilier de hol, seturi de noptierecomodedulapuri sau dressinguriboiserieplacări cu sticlă vopsită sau riflaje,. Toate aceste produse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și sunt finisate impecabil, astfel încât să aducă un plus de stil și confort în spațiul prevăzut.

În portofoliul nostru veți găsi o gamă diversă de produse, precum

Toate aceste produse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și sunt finisate impecabil, astfel încât să aducă un plus de stil și confort în spațiul prevăzut.

TESTIMONIALE

Descoperă mai jos părerile altor clienți, pentru a putea obține o imagine mai clară asupra experiențelor reale cu produsele și serviciile oferite de noi.

Am comandat recent un dressing pe comandă de la DFH Mobili si sunt foarte mulțumit de rezultat. Totul a decurs ușor, conform așteptărilor. Am apreciat faptul ca au fost foarte atenți la detalii, atât la proiectare, cât și la montaj. Super echipă, recomand cu drag!

Doina Branescu Client

Au ieșit super! Noptierele se potrivesc perfect în camera mea și aduc un plus de stil și confort. Recomand DFH Mobili!

Andreea Sitaru Client

În general, am avut o experiență excelență cu acest cei de la DFH Mobili. Am apelat la ei pentru un dulap pentru hol. Au fost prompși și foarte migăloși. Mi-a plăcut f mult că și-au respectat termenele date cu privire la livrare. Eu și soția suntem mulțumiți de cum arată holul acum. E chic și practic. Recomand cu încredere această echipă altor persoane care doresc mobilier personalizat de calitate!

Militaru Adrian Client

Am avut nevoie de mobilă de bucătărie pe comandă, personalizată pentru casuța noastră de la țară. Ne-au întrecut așteptările! Arată senzațional!!! Mulțumim tare mult întregii echipe pentru toata munca depusă și pentru tot efortul de a ne realiza această mobilă. Știm că am fost poate un pic presanți, dar apreciam tare mult că au avut răbdare cu noi și ne-au dat cele mai bune sfaturi pe care le-am fi putut cere! Mai apelăm la voi cu drag!

Stanescu Elena Client

Programează o întâlnire cu un consultant DFH Mobili

Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta referitor la proiectul tău și în ce măsură te putem ajuta.

Alege serviciul de care ești interesat